Тоалетна хартија ТЕХА

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ТЕХА

  • Димензии……………. 9,5х13
  • Пакување……………….40/1
  • Слоеви……………………..1
  • Тежина……………. 160 гр.
  • Рециклирана