Тоалетна хартија СУМАГА 3

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија СУМАГА 3

  • Димензии………..9,5х11
  • Пакување…………..60/1
  • Слоеви…………………2
  • Тежина…………….71 гр
  • Бр.на листови……….126
  • Должина……………13,9
  • Рециклирана
  • Перфорирана