Тоалетна хартија СУМАГА 1

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија СУМАГА 1

  • Димензии……………9х11
  • Пакување……………60/1
  • Слоеви………………….2
  • Тежина………………70 гр
  • Должина……………12,3м
  • Бр.на листови………..112
  • Перфорирано
  • 100% целулоза