Тоалетна хартија СОФТЕХА 12/1

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија СОФТЕХА 12/1

  • Димензии…………..12х9,5
  • Пакување…………….12/4
  • Слоеви……………………2
  • Тежина…………… …..52 г
  • Должина…………….11,4 м
  • Бр.на листови…………..95
  • 100% Целулоза
  • Перфорирано