Тоалетна хартија ЛУКСОРИ КЛАСИК 8+2/1 2 слоја

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЛУКСОРИ КЛАСИК 8+2/1 2 слоја

  • Димензии…………..12х9,5
  • Пакување…………….10/6
  • Слоеви…………………..2
  • Тежина ……………..55 гр
  • Должина……………11,5м
  • Бр на листови……96 листа
  • 100% Целулоза
  • Перфорирано