Тоалетна хартија ЛУКСОРИ КЛАСИК 8+2/1 3 слоја

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЛУКСОРИ КЛАСИК 8+2/1 3 слоја

  • Димензии………………12х9,5
  • Пакување………………..10/6
  • Слоеви…………………..3
  • Тежина……………………55 гр
  • Должина……………..9,1м
  • Бр.на листови……76 листа
  • 100%Целулоза
  • Перфорирано