Тоалетна хартија ЛУКСОРИ БАСИК 8+2/1 2 слоја

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЛУКСОРИ БАСИК 8+2/1 2 слоја

  • Димензии……………12х9,5
  • Пакување………………10/8
  • Слоеви…………………….2
  • Тежина………………..40 гр
  • Должина……………….8,4м
  • Бр на листови……..70 листа
  • 100% Целулоза
  • Перфорирано