Тоалетна хартија ЕКСТРА ТЕХА 4/1

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЕКСТРА ТЕХА 4/1

  • Димензии…………12х9,5
  • Пакување……………4/12
  • Слоеви………………….2
  • Тежина……………..60 гр
  • Должина…………..13,2м
  • 100%Целулоза
  • Перфорирано