Тоалетна хартија ЕКО ТЕХА 4/1

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЕКО ТЕХА 4/1

  • Димензии…………12х9,5
  • Пакување…………..4/12
  • Слоеви………………….2
  • Тежина………………65 гр
  • Должина……………14,4м
  • 100% Целулоза
  • Перфорирано