Тоалетна хартија ДЕЛУКС 8/1

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ДЕЛУКС 8/1

  • Димензии…………..12х9,5
  • Пакување………………8/6
  • Слоеви……………………3
  • Тежина ………………95 гр
  • Должина…………….21,5м
  • Бр на листови…………180
  • 100% Целулоза
  • Перфорирано