Тоалетна хартија БУМАГА 4

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија БУМАГА 4

  • Димензии ……………………….9,50*12
  • Пакување: …………………………..40/1
  • Слоеви:……………………………………. 2
  • Тежина: …………………………….150 гр.
  • Број на листови: ……………………300
  • Должина: …………………………….36 м.
  • Рециклирана
  • Перфорирана.