Тоалетна хартија БУМАГА Х

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија БУМАГА Х

  • Димензии………9,5х11
  • Пакување…………60/1
  • Слоеви……………….2
  • Бр.на листови……..168
  • Должина…………18,5м
  • Рециклирано
  • Перфорирано