Салвети СТЕП 60/1

Прикажи ги сите

Салвети СТЕП 60/1

  • Димензии………..25*25/60
  • Пакување…………….12/1
  • Слоеви…………………..1
  • Тежина………………70 гр
  • 100% Целулоза