Салвети СТЕП 40/1

Прикажи ги сите

Салвети СТЕП 40/1

  • Димензии………..25*25/40
  • Пакување…………….16/1
  • Слоеви………………….1
  • Тежина……………..50 гр
  • 100% Целулоза