Салвети СОФТЕХА 80/1

Прикажи ги сите

Салвети СОФТЕХА 80/1

  • Димензии………….25*25/70
  • Пакување…………..10/1
  • Слоеви………………..1
  • Тежина………………..90 гр
  • 100% Целулоза