Салвети СОФТЕХА во боја 80/1

Прикажи ги сите

Салвети СОФТЕХА во боја 80/1

  • Димензии…………25*25/70
  • Пакување……………..10/1
  • Слоеви …………………..1
  • Тежина……………….90 гр
  • 100% Целулоза