Тоалетна хартија ТЕХА црвена

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ТЕХА црвена

  • Димензии…………9.,5х11
  • Пакување…………….60/1
  • Слоеви…………………..2
  • Тежина ………………70 гр
  • Бр.на листови…………155
  • Должина……………….17м
  • 100% целулоза
  • Перфорирана