Тоалетна хартија ТЕМПО

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ТЕМПО

  • Димензии……….9,5х13
  • Пакување………….40/1
  • Слоеви………………..2
  • Бр.на листови………350
  • Должина………….45,5м
  • Рециклирана