Тоалетна хартија ЛУКСОРИ БАСИК 8+2/1 3 слоја

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЛУКСОРИ БАСИК 8+2/1 3 слоја

  • Димензии: …………… 12*9,5
  •  Пакување: …………….. 10/8
  •  Слоеви: ……………….3 слоја
  •  Тежина: ………………..40 гр.
  •  Должина: …………………8 м.
  •  Бр. на листови: ………….65
  •  100% целулоза
  •  Перфорирана