Тоалетна хартија ЛУКСОРИ МЕГА 8+2/1 2 слоја

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЛУКСОРИ МЕГА 8+2/1 2 слоја

  • Димензии…………..12х9,5
  • Пакување…………..10/6
  • Слоеви……………….2
  • Тежина……………65 гр
  • Должина…………..14,6м
  • Бр на листови……..122 листа
  • 100% Целулоза
  • Перфорирано