Тоалетна хартија ЛУКСОРИ МЕГА 8+2/1 3 слоја

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЛУКСОРИ МЕГА 8+2/1 3 слоја

  • Димензии………..12х9,5
  • Пакување………..10/6
  • Слоеви………………3
  • Тежина………….65 гр.
  • Должина……….10,5м
  • Бр.листови…………88
  • 100 % Целулоза
  • Перфорирано