Тоалетна хартија ЕКО ТЕХА 8/1

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија ЕКО ТЕХА 8/1

  • Димензии…………12,5х9,5
  • Пакување……………….8/6
  • Слоеви…………………….2
  • Тежина………………..55 гр
  • Должина……………..11,3М
  • Бр.на листови……………90
  • 100% Целулоза
  • Перфорирано