Тоалетна хартија БУМАГА С

Прикажи ги сите

Тоалетна хартија БУМАГА С

  • Димензии…………..9х11
  • Пакување…………..40/1
  • Слоеви…………………2
  • Бр.на листови……….230
  • Должина…………..25,3м
  • Рециклирана
  • Перфорирано