Салвети СОФТЕХА 80/1

Прикажи ги сите

Салвети СОФТЕХА 80/1

  • Димензии ………..33*33/80
  • Пакувиање…………….80/1
  • Слоеви…………………….1
  • Тежина………………140 гр
  • 100% Целулоза