Салвети СОФТЕХА 80/1

Прикажи ги сите

Салвети СОФТЕХА 80/1

  • Димензии………..25*25/70
  • Пакување…………….10/1
  • Слоеви…………………..1
  • Тежина………………90 гр
  • 100% Целулоза