Салвети СОФТЕХА 50/1

Прикажи ги сите

Салвети СОФТЕХА 50/1

  • Димензии……….25*25/50
  • Пакување……………14/1
  • Слоеви…………………..1
  • Тежина………………70 гр
  • 100% Целулоза