Салвети СОФТЕХА 100/1

Прикажи ги сите

Салвети СОФТЕХА 100/1

  • Димензии: …………33*33
  • Пакување: ………….100/1
  • Слоеви: ………………1 слој
  • Тежина: ……………..190 гр.
  • 100% целулоза