Салвети ЛУКСОРИ 100/1

Прикажи ги сите

Салвети ЛУКСОРИ 100/1

  • Димензии…………33*33/100
  • Пакување………………24/1
  • Слоеви…………………….1
  • Тежина………………200 гр
  • 100% Целулоза