Салвети ЛУКСОРИ ДЕКОР 40/1

Прикажи ги сите

Салвети ЛУКСОРИ ДЕКОР 40/1

  • Димензии…………33*33/40
  • Пакување……………..48/1
  • Слоеви……………………2
  • Тежина………………150 гр
  • 100% Целулоза