Салвети ЛУКСОРИ ДЕКОР 100/1

Прикажи ги сите

Салвети ЛУКСОРИ ДЕКОР 100/1

  • Димензии……..33*33/100
  • Пакување…………..24/1
  • Слоеви………………….1
  • Тежина……………200 гр
  • 100% Целулоза